مجدداً قابل توجه نماینده شهر و خودمان !
با وجود مشکلات عدیده کشاورزان شوشی برای تهیه بذر ذرت مورد نیاز
ومحدودیت آبی کشت حوزه دز و ممنوعیت کامل کشت حوزه کرخه در 25 کیلومتر
دورتر و در همان حوزه دز اتفاق افتاد :
رئیس جهاد کشاورزی دزفول از کشت 30 هزار هکتار ذرت دانهای و علوفهای در سطح اراضی شهرستان دزفول خبر داد.
عبدالرضا مهرانزاده اظهار داشت: کشت ذرت در سطح شهرستان دزفول در تابستان سال جاری رشد چشمگیری داشته است.
وی افزود: کشت ذرت دانه ای و علوفه ای در سطح 30 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در قالب طرح مبارزه بیولوژیک با آفات در شهرستان دزفول انجام میشود.
مهرانزاده با اشاره به اراضی کشت شده این محصولات در شهرستان دزفول خاطرنشان کرد: این نوع ذرتها در شش روستا در مرکز خدمات جهاد کشاورزی صفی آباد و شرکت کشت و صنعت شهید رجایی کشت شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه علاوه بر کاهش مصرف بی رویه سموم شیمیایی و حفظ محیط زیست از آلایندههای شیمیایی موجب حفظ محصول سالم و عاری از سموم شیمیایی و کاهش هزینههای کاشت و داشت ذرت میشود.
رئیس جهاد کشاورزی دزفول اظهار داشت: پیشبینی میشود در سال جاری در هر هکتار هشت تن ذرت دانهای برداشت شود که این آمار بسیار خوبی است.
مهرانزاده تأکید کرد: در سالجاری از هر هکتار ذرت علوفهای 50 تن ذرت برداشت میشود.
نایب رییس انجمن صنفی كشاورزان شوش گفت: تاكنون 200 تن بذر ذرت یارانهای از سوی دولت به كشاورزان این شهرستان داده شده است اما نیاز كشاورزان 800 تن میباشد. سیدامیر فراغت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقهخوزستان، عنوانكرد: اكنون بیش از 90 درصد كشاورزان شوش محصول ذرت را كشت كردهاند و طبق گزارشاتی كه به ما اعلام شده است كشت بخشی از كشاورزان دچار به سبزی شده است یعنی به خوبی رشد نكرده است و در این مواقع باید این كشت را دوباره واكاری و مجددا كشت كنند كه این امر موجب متضرر شدن كشاورز میشود. وی افزود: جز بذر ذرت یارانهای مقدار زیادی بذر با قیمت آزاد 8 تا 13 هزار تومانی در بازار عرضه میشود اما كشاورزان به دلیل كمبود نقدینگی و به صرفه نبودن توانایی خریداری بذر ذرت آزاد را ندارند. نایب رییس انجمن صنفی كشاورزان شوش تصریحكرد: سموم مورد نیاز كشاورزان به صورت آزاد تهیه میشود و هیچگونه تعرفه دولتی ندارد. فراغت یادآورشد: از سوی دیگر فقط 50 درصد كشاورزان در حوزه دز مجاز به كشت تابستانه میباشند؛ در حوزه كرخه نیز كشاورزان فقط مجاز به استفاده از آب چاه برای كشت هستند.
جناب آقای دکتر نوری ؛ حال که بر خلاف تخصص خودتان وارد کمیسیون
کشاورزی شده اید انتظاری بیش از این از شما داشتیم !